Referenser

Läs om vad våra kunder säger om oss.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Fidelis har tagit ett ansvar som ingen tidigare redovisningsbyrå har gjort. De fungerar som vår ekonomiavdelning.

Restaurang Tranan

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Vårt samarbetet med Fidelis har alltid fungerat bra och vår uppfattning är att de alltid är uppdaterade med senaste lagarna och reglerna inom både redovisning och lön, vilket känns tryggt som småföretagare. Vi har anlitat Fidelis sedan 2010 och har alltid varit nöjda med deras arbete. Läs hela intervjun med Niklas.

Niklas Borgenäs, Friskvårdspoolen AB

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Jag kom i kontakt med Fidelis när jag skulle öppna upp mitt enmansföretag. Då det är mitt första bolag så var det många frågor som behövde besvaras där Fidelis alltid fanns till förfogande och hade tålamod med mina frågor. Det jag gillar mest är att jag känner att de alltid finns där för mig och alla mina frågor, företaget känns väldigt familjärt och välkomnande. Läs hela intervjun med Jenny.

Jenny Bokedal, J Bokedal Consulting AB

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Det går ju inte att vara mer än 100% nöjd, men om det gick, skulle jag vara det med Fidelis!

Agneta Green, VD/ägare Oaxen Krog

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
När jag startade GoldLife 2007 så skötte jag bokföringen själv och använde en kompis mamma som bokföringskonsult. Marknadsföringen och försäljningen drev jag genom att vara medlem i ett affärsnätverk, på ett sådant möte träffade jag Lasse som precis startat Fidelis Ekonomi.
Det blev kärlek vid första ögonkastet och efter en lunch eller två så blev vi en av Fidelis första kunder och det har vi varit sedan dess. Lasse är vår outsourcade ekonomichef som hjälper oss med ekonomisk strategi, bokslut och deklaration. Louise och Tove är vår ekonomiavdelning och vårt lönekontor. Vi känner oss alltid varmt välkomna och professionellt behandlade och under åren när vi växt, anställt personal, köpt och sålt bolag och kämpat på så har gänget på Fidelis Ekonomi alltid funnits vid vår sida med den stöttning vi behövt.

Goldlife AB, nöjd kund till Fidelis Ekonomi sedan 2008.